osfp_xanthi_kexagias

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Κεχαγιάς

29 Μαρτίου 201017:11

osfp_xanthi_kexagiasΟ προπονητής της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τόσο για την εμφανισή τους όπως επίσης για το πάθος και την θέληση που έδειξαν για άλλον έναν αγώνα.

 Τους τόνισε ότι ο βαθμός που κατέκτησαν θα φανεί πολύτιμος για την σωτηρία της ομάδας αλλά παράλληλα τους προσγείωσε στην πραγματικότητα επισημαίνοντας τους ότι στόχος της ομάδας είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα στα επόμενα δύο παιχνίδια για να εξασφαλιστεί η παραμονή της Ξάνθης στην κατηγορία.

Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου αυτοί που αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διάφορα παιχνίδια στο μισό γήπεδο και έκλεισαν την προπόνηση με μίνι διπλό. Πρόγραμμα με το ιατρικό επιτελείο έκαναν οι Βάλλας(τράβηγμα στο δικέφαλο)και Zίεντσουκ(αιμάτωμα στη δεξιά ποδοκνημική).

Για άλλη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Έλινγκτον δείχνοντας ότι σύντομα θα ενταχθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Σταθάκης ανέβασε ρυθμούς κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr