osfp_xanthi_kexagias

Ν.Κεχαγιάς: Κατάθεση ψυχής. Γκσπούρνιγκ: Ίσως να μην φτάνει ο βαθμός

28 Μαρτίου 201023:30

osfp_xanthi_kexagiasΤα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Νίκος Κεχαγιάς για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, που έδωσε ένα πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια τηςομάδας  να αποφύγει τον υποβιβασμό.

«Κατέθεσαν την καρδιά και την ψυχή τους στο χορτάρι προκειμένου να σώσουν την ομάδα». Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τη δική μου. Πιστεύω, ανταποκριθήκαμε. Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε αρχίσει. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς και στο σημερινό ματς, κατέθεσαν την καρδιά και την ψυχή τους στο χορτάρι προκειμένου να σώσουν την ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για την παραμονή, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δύο ματς που απομένουν  και νομίζω στο τέλος ότι θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε επιθετικά, στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός μάς άσκησε πίεση και είχε δύο καλές ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει και έτσι ήρθε το 0-0».

Ικανοποιημένος, αλλά όχι και εφησυχασμένος εμφανίστηκε ο MVP της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη» Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο Αυστριακός γκολκίπερ τόνισε ότι ο βαθμός είναι σημαντικός, αλλά ίσως όχι αρκετός ώστε η Ξάνθη να παραμείνει στη Super League.

«Είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμούς στο Καραισκάκη. Πήραμε σήμερα έναν βαθμό που μπορεί όμως να μην είναι αρκετός. Για μένα είναι σημαντικό που βγήκα MVP και που έκανα ένα καλό ματς. Σήμερα όλοι οι παίκτες δουλέψαμε σκληρά και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες» είπε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της ομάδας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr