souanis

Όλα για όλα με Ολυμπιακό. Γκολ της αγωνιστικής για το Δ. Σουάνη

24 Μαρτίου 201022:00

souanisΜε πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο Νίκος Κεχαγιάς  και οι συνεργάτες του είδαν όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το πρόγραμμα με ιδιαίτερο κέφι. Στην αρχή της προπόνησης δούλεψαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής.

Εκτός του Μάνταλου ο οποίος θα επιστρέψει αύριο από την Εθνική Νέων όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην προπόνηση.Ο ellington ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης με μπάλα υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή Karell Malis ενώ ο Σταθάκης δέχτηκε τις φροντίδες  του ιατρικού επιτελείου και από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Για  την  Πέμπτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στις 16:30. Το γκολ του Δημήτρη Σουάνη ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Η απονομή του βραβείου θα γίνει την Παρασκευή 26 Μάρτιου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στις 16:00 από τους δυο πρεσβύτερους κατόχους κάρτας μέλους κυρίους ΔΟΥΚΙΔΗ ΑΝΤΩΝΗ και ΓΕΩΡΓΙΠΟΥΛΟ ΣΑΒΒΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr