mpampalidis

Ο Θανάσης Μπαμπαλίδης επικρατέστερος Διοικητής στο Νοσοκομείο Ξάνθης

23 Μαρτίου 201023:02

mpampalidisΈντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών γύρω από τις πιθανές τοποθετήσεις των νέων Διοικητών στα Νοσοκομεία της περιοχής και ιδιαίτερα σε αυτά της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

Η συζήτηση εντάθηκε όταν οι πληροφορίες – που είχε δημοσιεύσει προ μηνός το XanthiPress.gr- γύρω από την πιθανότητα τα δύο νοσοκομεία της Θράκης να έχουν γυναίκες στη θέση Διοικητών αναθερμάνθηκαν της τελευταίες μέρες και κατέληξαν σε πρόσωπα. Έτσι η έντονη φιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από την πιθανότητα Διοικητής στο Νοσοκομείο της Ξάνθης να είναι η Όλγα Τσετινέ από την Κομοτηνή και σε αυτό της γειτονικής πόλης η νομαρχιακή σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής Ροδόπης Σιμπέλ Μουσταφάογλου, φαίνεται ότι ανατρέπονται.

Ταυτόχρονα μένει εκτός αντικειμένου και η κριτική που ασκήθηκε πριν αυτές οι κινήσεις γίνουν πραγματικότητα και θα παραμείνει άγνωστο αν επρόκειται για προθέσεις ή φήμες.Έτσι ενώ φαινόταν ότι η Κομοτηνή θα τροφοδοτήσει τις διοικήσεις των Νοσοκομείων της περιοχής η πλάστιγγα μάλλον γέρνει από την πλευρά της Καβάλας και μάλλον από εκεί θα προέρχονται αρκετοί Διοικητές στα νοσοκομεία της περιοχής.

Ο πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας Θανάσης Μπαμπαλίδης φέρεται να είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει Διοικητής στο Νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει στο προσκήνιο το XanthiPress.gr η επιλογή του έχει «κλειδώσει». Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Υγείας όλες οι τοποθετήσεις Διοικητών στα Νοσοκομεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας της οποίας Υποδιοικητής είναι ο τέως αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου της Ξάνθης Βασίλης Χατζηαποστόλου.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr