afisa_neo_2

Νέα καμπάνια συσπείρωσης ενόψει Ατρόμητου

22 Μαρτίου 201000:14

afisa_neo_2Η μαζική παρουσία των φιλάθλων της Ξάνθης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς και η έντονη συναισθηματική φόρτιση της κερκίδας που ήταν ευδιάκρικη ακόμη και από τις τηλεοπτικές εικόνες έχουν συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της Ξάνθης.

Ή ανταπόκριση στο κάλεσμα που έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας (ουσιαστικά το XanthiPress.gr με την πρωτοβουλία εδωσε απλώς το έναυσμα καθώς οι άνθρωποι των συλλόγων της πόλης ήταν αυτοί που κινητοποιήθηκαν και έστειλαν το μήνυμα της συστράτευσης στο κοινό της Ξάνθης) θα έχει και συνέχεια καθώς  αποτελεί μια καλή αφετηρία και ένα παράδειγμα της δύναμης που διαθέτει ακόμη ο κόσμος της πόλης.

Ήδη μια νέα αφίσα που απεικονίζει τις εντυπωσιακές στιγμές της κερκίδας στο ματς της Κυριακής έχει ετοιμαστεί και στέλνει το μήνυμα για όσα πρόκειται να συμβούν στο ματς με τον Ατρόμητο. Η νέα αυτή καμπάνια ξεκινά από σήμερα, αλλά θα ενταθεί αμέσως μετά το ματς του Καραϊσκάκη.Η αφίσα της καμπάνιας υπενθυμίζει ότι “με τον Αστέρα ήμασταν πολλοί” αλλά προϊδεάζει για ό,τι πρέπει να γίνει στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr