Μπριζόλα σε μαρινάτα Τεριάκι

12 Μαρτίου 201022:00

mprizola_teriyakiΜπριζόλα σε μαρινάτα Τεριάκι

Συστατικά συνταγής

  • · 4 μπριζόλες τουλάχιστον 2 εκ. πάχος
  • · ½ φλιτζάνι worcherstershire sauce
  • · 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • · 3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
  • · 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • · 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

Οδηγίες συνταγής

Βάζουμε τις μπριζόλες σε μια λεκάνη και τις πασπαλίζουμε με όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά, τις μεταφέρουμε σε ένα τάπερ και τις βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Τηγανίζουμε περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά σε αντικολλητικό τηγάνι ή ψήνουμε στα κάρβουνα.

Διάρκεια: 15 λεπτά, μαρινάρισμα 2 ώρες

http://www.lovecooking.gr

http://www.mpatzakidis.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr