Μουσταλευριά

8 Μαρτίου 201022:00

moustaleuriaΜουσταλευριά

Υλικά:

  • σουσάμι
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1/2 φλιτζάνι νισεστέ
  • 3 1/2 φλιτζάνια μούστο
  • κανέλλα
  • αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα

Εκτέλεση:

Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει

-Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε

-Μόλις βράσει το μείγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει

-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει)

-Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει

-Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι

http://www.sintages.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr