Κακαβιά

8 Μαρτίου 201022:00

kakaviaΚακαβιά

Υλικά:

  • 1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες)
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 2 λεμόνια
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια

-Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιο πάνω από τα ψάρια

-Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά

-Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια

http://www.sintages.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr