Επίσκεψη Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή

8 Μαρτίου 201016:50

eurovouleutes_komothnh_2__marths_2010Για θέματα Περιφερειακής και Αγροτικής Πολιτικής και τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών σε αυτά, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις την Παρασκευή το βράδυ σε ευρεία σύσκεψη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

απ’ όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με κλιμάκιο ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από τους Κρίτωνα Αρσένη, Σπύρο Δανέλλη, και Γιώργο Σταυρακάκη.

Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Παπακοσμάς και κατά τη διάρκειά της, οι ευρωβουλευτές μίλησαν για την οικονομική κρίση, σχολίασαν την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ανέλυσαν τους άξονες της περιφερειακής ανάπτυξης και ανασυγκρότησης και ανέπτυξαν τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να εφαρμοστεί η αγροτική πολιτική, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ευρωβουλευτές τόνισαν τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Θράκη, μέσα από δράσεις που θα αξιοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, ενώ παράλληλα κατέγραψαν τα προβλήματα, λέγοντας πως θα πρέπει να μεταφερθούν ως έχουν και να διαμορφωθούν προτάσεις, οι οποίες θα δώσουν λύσεις και διέξοδο στις τοπικές κοινωνίες.

eurovouleutes_komothnh_marths_2010

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr