pavlidis20nomarxis

Μήνυμα Νομάρχη για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου 201016:35

pavlidis20nomarxisΜήνυμα Νομάρχη για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου , το οποίο αναφέρει:

«Η 8 Μαρτίου «Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας», είναι ξεχωριστή ημέρα που θεσμοθετήθηκε για να αναδείξει τον ρόλο των γυναικών και να τιμήσει τις γυναίκες όλου του κόσμου. Ημέρα τιμής, μνήμης αλλά και προβληματισμού, αφετηρία νέων στόχων και προσπαθειών.

Μετά από μεγάλη ιστορική διαδρομή, με πολλούς και πολύχρονους αγώνες, οι γυναίκες όλου του κόσμου κατάφεραν να κατοχυρώσουν την ισότιμη θέση τους μέσα στην κοινωνία.

Ιδιαίτερα η Ελληνίδα γυναίκα, έχει διαδραματίσει καταλυτικό και ουσιαστικό ρόλο στην πορεία της Ιστορίας της Πατρίδας μας. Ως μάνα, σύζυγος, εργαζόμενη, επιστήμονας, με ιδιαίτερη ευαισθησία και μοναδική προσωπικότητα μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους της, αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί στήριγμα για την διατήρηση των αρχών και των αξιών της Ελληνικής οικογένειας και της Ελληνικής κοινωνίας. Ευχόμαστε και πιστεύουμε η δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία και κρίση που διανύει η Πατρίδα μας να μην επηρεάσει την πορεία σύγκλισης προς την πλήρη ισοτιμία των γυναικών.

Εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα όλων μας, τιμούμε τις γυναίκες όλου του κόσμου για όσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία, με τον πολυδιάστατο και πρωταγωνιστικό ρόλο τους και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για την διατήρηση και την διεύρυνση της πλήρους καταξίωσης των γυναικών σε όλα τα πεδία της ζωής.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr