xanthi_panionios_souanis

Μονόδρομος η νίκη μετά τη νίκη της Λάρισας

6 Μαρτίου 201021:22

xanthi_panionios_souanisΗ νίκη της Λάρισας επί της ΑΕΚ έφερε την Ξάνθη σε ακόμη πιο δυσχερή θέση και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα εναπομείναντα παιχνίδι πρέπει να κάνει και αυτή τη δική της υπέρβαση για να αποφύγει ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες. Η αρχή γίνεται από τη Νέα Σμύρνη, όπου η Ξάνθη θα επιδιώξει να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος και σε συνδυασμό με την πιθανή ήττα του Λεβαδειακού, να πάρει βαθμολογική ανάσα. Το πάθος της ομάδας φαίνεται ότι παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τα συστήματα και την ποιότητα των παικτών τη δεδομένη στιγμή. Αυτό μαρτύρησε και η παρουσία των  «Ακριτών» και των Xanthifans στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση.  Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Έλινγκτον ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία με το ιατρικό team. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες οδηγίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δούλεψαν αρκετά στην λειτουργία της ομάδας στα στημένα χτυπήματα.

Με το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας η οποία βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.  Την αποτελούν οι : Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Ζίεντσουκ, Μάριτς, Στρμπα, Κωστούλας, Φλίσκας, Σουάνης, Κιντάνα, Μπούγκα, Τζιωρτζόπουλος, Παπαδημητρίου, Στίνγκα, Λουτσιάνο, Τζάγκι, Μαρσελίνιο, Σταθάκης, Πόι, Μπέρτος, Βασιλακάκης

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr