papadimitriou

Με Παπαδημητρίου στη Νέα Σμύρνη. Ερωτηματικό οι φίλαθλοι

4 Μαρτίου 201023:34

papadimitriouΜε τον αρχηγό στη σύνθεσή της θα ταξιδέψει για την Αθήνα η Skoda Ξάνθη καθώς τα ευχάριστα νέα για τον προπονητή της Ξάνθης, Νίκο Κεχαγιά συνεχίστηκαν την Πέμπτη.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου φώναξε “παρών” ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο και τέθηκε στη διάθεσή του.  Ο έμπειρος παίκτης συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”.

Την Πέμπτη το βράδυ αναμένονται εξάλλου στην Ξάνθη οι Στρμπα και Οντάι που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και ο σκόρερ που χάρισε την νίκη στην Ιορδανία με ένα υπέροχο γκολ. Μοναδικό πρόβλημα πλέον για την ομάδα είναι ο Έλινγκτον όπου έχει μπει σε πρόγραμμα θεραπείας αλλά και ο τιμωρημένος Βάλλας.

Κατά τα άλλα, ερωτηματικό παραμένει ακόμη η στασή των φιλάθλων, ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα με τον ΠΑΟΚ και την αποχή των Ακριτών. Προσπάθειες από την διοίκηση για να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας έγιναν, αλλά παραμένει άγνωστο αν ήταν επιτυχημένες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr