skodapaokph4

Άνετη νίκη τίτλου για ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

27 Φεβρουαρίου 201018:58

skodapaokph4Άνετη νίκη με 3-0 που σκόρπισε ενθουσιασμό τους φίλους του πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

Η ομάδα του Σάντος εμφανίστηκε αποφασισμένη στο ματς της Ξάνθης και διέλυσε από νωρίς οποιαδήποτε φιλοδοξία της Skoda Ξάνθη να αποτελέσει εμπόδια στις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει φέτος. Ο δικέφαλος προηγήθηκε αρκετά νωρίς με γκολ του Βιερίνια και του Ίβιτς στο ‘6 και το ’12 αντίστοιχα, μετατρέποντας το ματς σε γιορτή για τους περισσότερους από 500 φίλους του ΠΑΟΚ που κατάφεραν, τελικά, να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά στην επανεμφάνισή του στον πάγκο της ομάδας, παρότι έδειξε να είναι κινητική στην επίθεση στην αρχή του ματς και κατάφερε να κυκλοφορήσει ικανοποιητικά την μπάλα δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστική και πλήρωσε τα μεγάλα φετινά αμυντικά  προβλήματα, ιδίως στις πτέρυγες. Το σκορ έκλεισε και πάλι ο κορυφαίος του γηπέδου  Βιερίνια στο 66 για την ομάδα του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά μετά το 2-0 η Skoda Ξάνθη δεν επανήλθε στο παιχνίδι και αυτό δεν έγινε ούτε μετά τις αλλαγές του Νίκου Κεχαγιά. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι μια κλάση παραπάνω και πήρε δίκαια μια μεγάλη νίκη που τον έφερε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας.Mάλιστα στο δεύτερο μέρος έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη του.

 

Η δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας επιτάθηκε από το γεγονός ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σε  διάφορες θύρες του γηπέδου ενώ εντάσεις και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία. Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Νίκος Κεχαγιάς.

Για την ομάδα της Ξάνθης τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν επικίνδυνα, ειδικά μετά τη νίκη του Ηρακλή, ο οποίος απομακρύνθηκε πλέον αισθητά από τις 5 επαρχιακές ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας. Στους έξι αγώνες που απομένουν – οι 4 από τους οποίους εκτός έδρας- φαίνεται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο νίκες για να αποφύγει τις περιπέτειες.

 Συνθέσεις

Ξάνθη: Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Κιμ Τζάγκι, Γιάννης Παπαδημητρίου (46′ Φλορίν Στίνγκα), Σπύρος Βάλλας, Θανάσης Κωστούλας, Κώστας Φλίσκας, Ντιέγκο Κιντάνα (69′ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα), Ζντένο Στρμπα, Μάουρο Πόι, Μπούγκα Μουγκουρέλ (46′ Νέιθαν Ελιγκτον ), Μαρσελίνιο Λέιτε

Π.Α.Ο.Κ.: Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Μαλεζάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (86′ Γιώργος Φωτάκης), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία (89′ Αρνάλδο Εντίνιο), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια (79′ Μοράις Κριστιάνο)

skoda_paok_zagorakis

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr