kehagias

Πάθος από παίκτες ζητά ο Κεχαγιάς. Καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα

25 Φεβρουαρίου 201008:36

kehagiasΧαρούμενος και αισιόδοξος για την αποστολή που αναλαμβάνει εμφανίστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς στις πρώτες του δηλώσεις. Ο 40χρονος τεχνικός, στις δηλώσεις του που μεταδίδονται στο WEB TV του XanthiPress, τόνισε ότι είναι γνωστή η αγάπη του για την ομάδα και η ιδιαίτερη σχέση που έχει:

«Έχω παρακολουθήσει την ομάδα σε αρκετά παιχνίδια και πιστέυω ότι αδικείται με βάση του δουλειά που έχει γίνει από το Γιάννη Μαντζουράκη και τους παίκτες. Θεωρώ ότι υπάρχει ποιότητα και βάθος  και τους παίκτες και είναι κρίμα που χάθηκαν πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Θεωρώ ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και θα προσπαθήσω να την βγάλω στον αγωνιστικό χώρο.»

Κατά τη γνώμη μου, ένα από τα πρώτα στοιχεία που θέλω να αποκτήσει η Ξάνθη, είναι το πάθος στο παιχνίδι της» τόνισε ο Νίκος Κεχαγιάς και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να κάνω έκκληση στους φιλάθλους της Ξάνθης να αφήσουν την όποια πικρία τους και να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν. Το έχουν κάνει στο παρελθόν και θέλουμε να το κάνουν και τώρα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα».

Ο Νίκος Κεχαγιάς αναφέρθηκε και στο Σαββατιάκο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και για εμάς θα είναι ένας τελικός. Μας ενδιαφέρει μόνο το ματς που είναι μπροστά μας. Είναι δύσκολο ματς και σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ όμως θα κάνουμε το παν για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr