esiemth eikona

Απεργία της Ένωσης Συντακτών

23 Φεβρουαρίου 201018:10

esiemth_eikonaΤην προκήρυξη 24ωρης Απεργίας στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των εργαζομένων αποφάσισε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης σε συντονισμό με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Για το λόγο αυτό οι ειδήσεις του XanthiPress.gr δεν ανανεώθηκαν για 24 ώρες, από τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης. Της Απεργίας εξαιρέθηκε η κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων, που θα μεταδοθούν μετά τη λήξη. Πιο αναλυτικά οι δημοσιογράφοι ολης της χώρας που απήργησαν, διεκδικούν

·         Να διασφαλιστεί πλήρως η απασχόληση των εργαζομένων του κλάδου και να εγκαταλειφθούν άμεσα όλα τα σχέδια συρρίκνωσης και απολύσεων στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.

·         Την πιστή τήρηση και εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων του κλάδου σε όλους τους απασχολούμενους στις επιχειρήσεις.

·         Την εξασφάλιση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr