Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Υπερνομαρχίας

17 Φεβρουαρίου 201016:22

egkainia_neas_pterygas_17-2-10_2Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που θα στεγάσει υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η νέα πτέρυγα  φέρει το όνομα του πρόωρα χαμένου νομαρχιακού Συμβούλου Μπάμπη Σαχινίδη ενώ στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία των αρχών της περιοχής και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης, παραβρέθηκε και η χήρα του εκλιπόντος αυτοδιοικητικού, Κούλα Σαχινίδου.  Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Υπερνομάρχης Κώστας Τάτσης, εξήρε την προσωπικότητα του Μπάμπη Σαχινίδη ενώ ερωτηθείς για το μέλλον της Υπερνομαρχίας μετά τον Καλλικράτη επεσήμανε ότι ο θεσμός δεν καταργείται αλλά ενδυναμώνετα με βάση όσα έχει διακηρύξει η παρούσα κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Υπερνομάρχης απευθύνθηκε στους παρισταμένους και σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Η νέα αίθουσα που εγκαινιάσαμε σήμερα έρχεται να συμπληρώσει το νεοκλασικό και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο των Καπναποθηκών που στεγάζει την Υπερνομαρχία εδώ και  5 περίπου χρόνια. Οι υπηρεσίες της λειτουργούν, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, όπου δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική δομή.

Η πτέρυγα, τιμής ένεκεν, έλαβε το όνομα του ΜΠΑΜΠΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ και ως ενέργεια θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε την μνήμη ενός άξιου υπηρέτη της αυτοδιοίκησης, ενός αξιοπρεπή ανθρώπου, αλλά και ενός πολύτιμου συνεργάτη και φίλου. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του αφού για ένα διάστημα υπήρξε συνεργάτης μου στην  Υπερνομαρχία και έτσι  γνώρισα από κοντά τον άνθρωπο και αυτοδιοικητικό Μπάμπη Σαχινίδη,  καθώς και τις αρχές και τις αξίες που πρέσβευε.

Σε μία εποχή όπου η απαξίωση για την πολιτική ζωή του τόπου μας απειλεί την ίδια της την υπόσταση, εμείς τιμούμε στο πρόσωπο του Μπάμπη Σαχινίδη, όλους τους ανιδιοτελείς και έντιμους εργάτες της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής γενικότερα.

Ο ξαφνικός και πρόωρος χαμός του μας γέμισε θλίψη».

egkainia_nea_pterygas_upernomarxias_17-2-10

egkainia_neas_pterygas_17-2-10_4

egkainia_neas_pterygas_17-2-10_3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr