tsimiski_kinisi_broxi_nixta_2

Iσχυρή νεροποντή και κυκλοφοριακό χάος στην πλατεία

13 Φεβρουαρίου 201000:35

Ιtsimiski_kinisi_broxi_nixta_2διαίτερα μεγάλη  ήταν , για άλλη μια φορά, η ένταση της βροχόπτωσης που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ξάνθη.

Οι  παρατεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που έχουν προκαλέσει σειρά προβλημάτων συνεχίζονται αλλά για ένα διάστημα μισής, τουλάχιστον, ώρας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής, η ένταση ήταν τέτοια που έκανε επικίνδυνη την κίνηση για πεζούς και οχήματα μέσα στην πόλη.

Η ισχυρή νεροποντή κράτησε κάτι λιγότερο από 45 λεπτά αλλά στο πέρασμά της προκάλεσε  διάφορα προβλήματα σε κατοικίες και καταστήματα. Μικρές ή μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από την βροχή  ενώ ανοιχτο παραμένει το ζήτημα του δρόμου για την Παναγία Αρχαγγελιώτισσα, αφού ήδη από τις προηγούμενες βροχές υπήρξαν αρκετά προβλήματα με κατολισθήσεις και παραμένει κλειστός.

Ταυτόχρονα η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης δημιούργησαν ένα πολύ έντονο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Ξάνθης.. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να προσεγγίσει κάποιος την πλατεία από απόσταση 150-200 μέτρων  έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 10 λεπτά, γεγονός που σταδιακά δημιουργούσε εκνευρισμό μεταξύ των οδηγών.

tsimiski_kinisi_vroxi_nixta

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr