skoda_aris_elington

Πάνοπλη για το μεγάλο ματς

10 Φεβρουαρίου 201007:44

skoda_aris_elingtonΣτις ασκήσεις τακτικής επικεντρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Άρη, όπου το τεχνικό τιμ προετοίμασε τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι για να τελειώσει την πρόκριση.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αποσύρθηκε στο Le Chalet όπου διαμείνει σήμερα αφού ο προπονητής θέλει ιδιαίτερα συγκεντρωμένους τους παίκτες.

Για πρώτη φορά όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και, οι περισσότεροι μάλιστα ξεκούραστοι. Από την άλλη η ομάδα του Άρη προέρχεται από τη διπλή δοκιμασία και την οδυνηρή ήττα με τον Πανθρακικό. Ο αγώνας ξεκινά στις 17.30 και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ που θα αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα.

Μοναδικές απουσίασες είναι αυτή του Μάνδαλου που απουσιάζει με την Εθνική ομάδα και του Γιακούμπου Άλφα ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr