bertos_oaka

Και τώρα ο Άρης για το Κύπελλο. Δηλώσεις Μαν. Μπέτρου

8 Φεβρουαρίου 201018:16

bertos_oakaΣτον Άρη στρέφει την προσοχή της η Skoda Ξάνθη καθώς πρόκειται για το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έγινε γνωστός και ο ρέφερυ της αναμέτρησης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στην οποία ο τεχνικός Γιάννης Μαντζουράκης έκανε ένα απολογισμό του σαββατιάτικου ματς με ΑΕΚ.  Στην συνέχεια η προπόνηση συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής και συνεχίστηκε με ασκήσεις βελτίωσης του επιθετικού παιχνιδιού.

Από την ΕΠΟ έγινε γνωστό ότι διαιτητής της συνάντησης με τον Άρη, την Τετάρτη στις 5 θα είναι ο τρικαλινός Δαλούκας. Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα δυτικότερα στην Καβάλα ο Ξανθιώτης Ντάκος θα διευθύνει την αναμέτρηση Καβάλα-Πανιώνιος από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος αντίπαλος του ημιτελικού που θα διασταυρωθεί με το νικητή στο ματς των Πηγαδίων. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνουν επαναληπτικοί στις έδρες των φιλοξενούμενων.

Εξάλλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μίλησε ο Μανώλης Μπέρτος, ένας ξανθιώτης στην ενδεκάδα της Skoda που παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ και άρπαξε την ευκαιρία του προπονητή του.

“Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου για να ξεκινήσω στην βασική ενδεκάδα. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την στήριξη που μου έδωσαν. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε βαθμούς από το παιχνίδι. Διάφοροι αστάθμιστοι παράγοντες και μια στιγμιαία αδράνεια της ομάδας στο 46’ μας έφερε πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να ρισκάρουμε χωρίς επιτυχία.” σημείωσε ο νεαρός μπακ και συνέχισε:

“Όμως πιστεύω στις δυνάμεις μας, έχουμε δουλέψει αρκετά και έχω την πεποίθηση ότι θα ξεπεράσουμε με επιτυχία τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και Λάρισα. Για το λόγω αυτό θα ήθελα τους φίλους της ομάδας μας να μας στηρίξουν σε αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Όσο για μένα θα συνεχίσω να δουλεύω ώστε να είναι έτοιμος σε κάθε κάλεσμα του προπονητή μου.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr