podilato_apagoreyetai2

Αντίθετοι για ποδηλατοδρόμους οι έμποροι της Αλεξανδρούπολης!

7 Φεβρουαρίου 201018:08

podilato_apagoreyetai2Την απίστευτη θέση εναντίον των ποδηλατοδρόμων που έχουν δρομολογηθεί στην Αλεξανδρούπολη διατυπώνει με σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της γειτονικής πόλης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο έργο «δυσχεραίνει τη λειτουργία της αγοράς στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο, αυξάνει το ήδη επιβαρυμένο κυκλοφοριακό της πόλης, και εκδιώκει τους καταναλωτές από το κέντρο, ωθώντας τους σε αγορές όπου η κυκλοφορία είναι ομαλή και η πρόσβαση των οχημάτων σε θέσεις parking είναι ευκολότερη».

 Οι έμποροι της Αλεξανδρούπολης, υποστηρίζουν ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα λόγω της αύξησης του πληθυσμού, και επειδή τα βράδυα κλείνει η παραλιακή οδός της πόλης. Όπως έχει γίνει γνωστό, πάντως, ο Δήμος και ο εμπορικός σύλλογος της πόλης έχουν συμφωνήσει να υπάρχει δίωρη δέσμευση χώρου χώρου φορτοεκφόρτωσης σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο της αγοράς.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr