aekskoda3-1

Έκλεψε τις εντυπώσεις. Της έκλεψαν τους βαθμούς.

7 Φεβρουαρίου 201008:48

aekskoda3-1Ξάνθη από τα παλιά ήταν και πάλι, η ομάδα που εμφανίστηκε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Με  πολλούς νεαρούς παίκτες, με εντυπωσιακό επιθετικό ποδόσφαιρο, με καλή απόδοση και με τη διαιτησία να της στερεί όσο δικαιούται στο γήπεδο, χάνοντας 3-1.

Ακριβώς όπως παλιά και η αντίδραση της ΠΑΕ με τις 4 (!) ανακοινώσεις εναντίον του διαιτητή Κουκουλάκη, για τον οποίο άφησε αιχμές ότι προσπαθούσε να εξισορροπήσει τα διαιτητικά λάθη στον πρώτο γύρο.

Στο πολύ καλό και υψηλό επίπεδο που εμφάνισε στο ματς με τον Άρη, κινήθηκε η Skoda Ξάνθη, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ αλλά λόγω διαιτησίας και ατυχίας δεν κατάφερε να συνδυάσει την πολύ καλή εμφάνιση με την κατάκτηση κάποιων βαθμών. Με πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνα, και αναπληρωματικούς σχεδόν σε όλες τις θέσεις, για λόγους ξεκούρασης ενόψει του Κυπέλλου, η Ξάνθη απέδωσε και πάλι ανοιχτό και ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο στην Αθήνα, προηγήθηκε αρκετά νωρίς και άφησε αρκετές υποσχέσεις, αφού οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν,  τα πήγαν περίφημα. Οι Μπούγκα με το εξαιρετικό γκολ, Μπέρτος με την πολύ σταθερή απόδοση, οι Στίγκα και Βασιλακάκης που κέρδισαν το χώρο του κέντρου ξεχώρισαν στο ματς, χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους και υπό την καθοδήγηση ενός μεγάλου παίκτη όπως είναι ο Στρμπα που αγωνίστηκε στην άμυνα.

Το φιλμ του αγώνα:

Το γρήγορο και εντυπωσιακό γκολ του Μπουγκα στο 9που πέρασε τη μπάλα στην εστία από κλειστή γωνία, ευρισκόμενης στη γραμμή ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα από το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Μπλάνκο και μετέτρεψε σε γκολ μετά από 7 λεπτά. Η απόδοση της Ξάνθης δεν έπεσε και συνέχισε να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις χάνοντας ευκαιρίες όπως η πολύ σημαντική του Σουάνη στο ’35, ενώ λίγο αργότερα ο Μπουγκα ανακόπηκε με οφ-σάιντ, αν και καλυπτόμενος, ενώ εφορμούσε προς την εστία.  Τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Λεονάρντο ενώ είχε δοκάρι λίγο νωρίτερα σε εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση μετά το 60 επέτρεψε στην ΑΕΚ να ισοροπήσει το ματς. Η ομάδα του Μαντζουράκης συνέχισε να επιζητά την ισοφάριση και δέχτηκε τελικά το τρίτο γκολ λίγο πριν το τέλος, πάλι από τον Μπλάνκο.

Δηλώσεις Μαντζουράκη:

Λακωνικός στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε.: “Δεν έχω να πω πολλά. Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή ο πρώτος είναι πρώτος και αυτή είναι η ΑΕΚ σήμερα που μας νίκησε. Ο δεύτερος είναι ένα τίποτα και αυτοί σήμερα ήμασταν εμείς”, τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

aek_skoda_mpouga_gkol

aek_xanthi_bounga

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr