Φως και αγάπη

13 Φεβρουαρίου 201022:00

fos_kai_agaphΟ φωτισμός είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες, στην διαμόρφωση μιας πραγματικά ρομαντικής αίσθησης σε κάποιο χώρο.

 

 Ο τρεμάμενος χορός της φλόγας τους γεμίζει συναίσθημα την ατμόσφαιρα ! Τοποθετήστε ομάδες με κεριά μέσα στο δωμάτιο κι απολαύστε μοναδικές βραδιές.

Εάν έχετε τζάκι, τότε σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατάλληλο από την φωτιά του για να ζεστάνει την καρδιά σας. Κι όταν περάσει ο χειμώνας, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ξύλα με μια ομάδα κεριών σε διάφορα χρώματα και ύψη, που θα δίνουν γοητεία στο χώρο σας. Όσον αφορά τώρα τον γενικό φωτισμό, είναι καλό να αποφεύγετε να φωτίζετε ένα χώρο μ’ ένα κεντρικό φωτιστικό από το ταβάνι. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε επιδαπέδιες στήλες φωτισμού ή λάμπες με όμορφα αμπαζούρ πάνω σε τραπεζάκια, που θα λειτουργούν με ροοστάτες για να μειώνετε την ένταση του φωτός. 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr