loutsiano

Αναστατώνουν οι φήμες για νυχτοπερπατήματα Λούτσι

2 Φεβρουαρίου 201022:24

loutsianoΣημαντική αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη η πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε τοπικό έντυπο και αναφέρει ότι ο Λουτσιάνο

ενεπλάκη σε καυγά το βράδυ του αγώνα με τον Άρη και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση έξω από το κατάστημα που διασκέδαζε. Τα δημοσιεύματα εμπλέκουν μαζί με το βραζιλιάνο άσο και άλλους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη και του Άρη και έχουν συζητηθεί έντονα στην πόλη.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν όσα περιγράφονται έχουν συμβεί ακριβώς έτσι και για την ώρα η ΠΑΕ , διαμέσου του Γιώργου Κασναφέρη, διαψέυδει τα σχετικά δημοσιεύματα και παραμένει άγνωστο αν θα καλέσει σε απολογία τον ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο πάντως θα σήμαινε παραδοχή ότι το επεισόδιο είναι αλληθές. Ο παίκτης, από την πλευρά του απειλεί με μηνύσεις και δηλώνεί «Είναι απαράδεχτο να γράφονται όλα αυτά. Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο και είναι πέρα για πέρα ψέματα. Από το πρωί με έχουν πάρει τόσα τηλέφωνα για αυτό το θέμα. Είναι ψέματα».

Πάντως σε μια αρκετά καλή αγωνιστική συγκυρία για την ομάδα, φαίνεται ότι το κλίμα διαταράσσεται από εξωαγωνιστικά θέματα και τη λύση καλείται να δώσει ο μεγαλομέτοχος ο οποίος και θα χειριστεί προσωπικά την υπόθεση. Υπνεθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που φήμες ενέπλεξαν το βραζιλιάνο άσο με νυχτερινές εξόδους, αποτέλεσαν την αφορμή της απομάκρυνσής του, πριν από τέσσερα χρόνια.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr