eod20copy

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΟΔ Ξάνθης

1 Φεβρουαρίου 201016:56

eod20copyΤην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν τα μέλη της ΕΟΔ Ξάνθης. Αντάλλαξαν ευχές για ένα «ήσυχο» 2010 χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τους συνανθρώπους μας.

 

Στην κοπή παρευρέθηκαν , η κυρία ΣΤΑΝΤΣΙΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ο κύριος ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ , ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργική διάθεση, για την επίτευξη των στόχων της ΕΟΔ Ξάνθης.

Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΟΔ Ξάνθης αποφασίσθηκε ομόφωνα η ανακήρυξη της κυρίας ΣΤΑΝΤΣΙΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΗ ΕΥΤΕΡΠΗΣ του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και του κυρίου ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ , σε Επίτιμα Μέλη της ΕΟΔ Ξάνθης.
«Εδώ θα θέλαμε να σταθούμε και να τους ευχαριστήσουμε δημόσια από τα βάθη της καρδιά μας για την προσφορά του ορειβατικού φορείου KONG  LECCO στην Ομάδα μας.Η απόκτηση αυτού του φορείου διεύρυνε τις δυνατότητες της ΕΟΔ Ξάνθης στα δύσκολα πεδία των ορεινών όγκων.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη ταβέρνα ”παλαια πολις” για τη φιλοξενία που μας παρείχε στο χώρο της.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr