xynidis201

Μήνυμα Ξυνίδη για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Ολοκαυτώματος

27 Ιανουαρίου 201016:42

xynidis201Μήνυμα Ξυνίδη για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Ολοκαυτώματος, το οποίο αναφέρει:

 

«Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Ολοκαυτώματος μας υπενθυμίζει ότι, εξήντα χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα, οι ευρωπαϊκές κοινωνίες πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού, διακρίσεων και αποκλεισμού. 

Το ΠΑΣΟΚ τιμά τα θύματα του Ολοκαυτώματος και στέκεται απέναντι σε όσους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αρνούνται την ιστορική πραγματικότητα και καλλιεργούν τον αντι-σημιτισμό. Καταδικάζουμε πράξεις βίας εναντίον εβραϊκών κτιρίων και συμβόλων, όπως ήταν η πρόσφατη επίθεση στην Εβραϊκή Συναγωγή των Χανίων.

Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στηρίζει και προωθεί με αποφασιστικότητα τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, ιδεολογίας, φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Για μας, η εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους είναι αδιαπραγμάτευτη και η εξάλειψη του ρατσισμού είναι προτεραιότητα. 

Ως κοινωνία, θα πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος και να κτίσουμε πάνω στα διδάγματα και στην κληρονομιά των επιζώντων. Μια κληρονομιά θάρρους και πίστης στην αξία της ζωής και στον άνθρωπο.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr