Skoda_xanthi_svg

Στο επίκεντρο της κριτικής οι παίκτες. Συγνώμη των αρχηγών.

27 Ιανουαρίου 201016:08

Skoda_xanthi_svgΣτο επίκεντρο της κριτικής βρίσκονται από την Κυριακή οι παίκτες της skoda Ξάνθης.

 

 Μετά την απογοητευτική τους εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση και την απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας επικεντρώνουν στο γεγονός ότι δεν υπήρξε συναίσθηση της σημασίας και των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου αγώνα με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν υπό αντίξοες συνθήκες στην Κομοτηνή. Παράλληλα έσπασε και μια θετική παράδοση δεκαετιών καθώς η ομάδα δέχτηκε γκολ από τον Πανθρακικό μετά από 28 χρόνια. Πάντως παραμένει ακόμη αήττητη από το 1982.

Φαίνεται από την πλευρά των παικτών υπάρχει αντίδραση και αυτή εκφράζεται από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχηγοί της ομάδας, εκ μέρους όλων των συμπαικτών τους, με την οποία απολογούνται για την απόδοσή τους και υπόσχονται μεγαλύτερη θέληση και πάθος στα επόμενα παιχνίδια, με αφετηρία αυτό απέναντι στον Άρη. Η αντίδραση αυτή των παικτών εκλαμβάνεται και ως μια από τις λίγες προσπάθειες της ομάδας και των παικτών ατομικά να αποκτήσουν σταθερή και ειλικρινή σχέση με το κοινό τους και, κυρίως, με τις οργανωμένες εκφράσεις των φίλων της ομάδας που έχουν δραστηριοποιηθεί έντονα και στηρίζουν την αγωνιστική τους προσπάθεια, το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

« Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για την στήριξη τους στον αγώνα με τον Πανθρακιικό. Δυστυχώς τους στεναχωρήσαμε με την απόδοση μας στο 2ο ημίχρονο και με το αποτέλεσμα που φέραμε. Θέλουμε, να τους δώσουμε την υπόσχεση μας, πως θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα και χαρά στους φιλάθλους μας με αρχή το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη.»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr