mantzourakis

Γ. Μαντζουράκης: Καλύτερος ο Πανθρακικός

26 Ιανουαρίου 201016:00

mantzourakisΤο γεγονός ότι η ομάδα του Πανθρακικού  ήταν καλύτερη, συνολικά, στον αγώνα της Κομοτηνής επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μαντζουράκης.

 

 «Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, έγινε ένα παιχνίδι γεμάτο δύναμη και πάθος. Φεύγουμε από την Κομοτηνή με βαθμολογικές απώλειες, οι οποίες προήλθαν λόγω της νευρικότητάς μας. Είχαμε νεύρα και τα πληρώσαμε. Μας έλλειπε η τελική πάσα και δεν χειριστήκαμε σωστά την υπεροχή μας στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, όχι όμως και από το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου. Το αποτέλεσμα δικαίωσε εν μέρει την προσπάθειά μας. Στο πρώτο 45λεπτο έγινε ένα παιχνίδι μοιρασμένο απλώς η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ήταν θέμα ικανοτήτων και τύχης για να ζητήσουμε κάτι καλύτερο. Για μας το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ένας μονόλογος. Δημιουργήσαμε οχτώ ευκαιρίες κι αυτό δείχνει την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών μου. Αν κάποιος αδικείται σήμερα είναι η ομάδα του Πανθρακικού».

Στη συνέχεια, ο Δερμιτζάκης μίλησε και για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: «Οι πολλές ευκαιρίες που χάνουμε σίγουρα μας προβληματίζουν. Τα γκολ είναι και θέμα ικανότητάς αλλά και θέμα εμπειρίας. Στις περισσότερες ευκαιρίες, αποδέκτης ήταν ο Μπέλεκ. Σας τονίζω όμως ότι είναι μόλις 17 χρόνων. Εχει τρομερά προσόντα και έχει όλα τα περιθώρια να βελτιωθεί. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης αλλά και η τύχη κράτησαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα».

Το γεγονός ότι η ομάδα του Πανθρακικού  ήταν καλύτερη, συνολικά, στον αγώνα της Κομοτηνής επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μαντζουράκης: «Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, έγινε ένα παιχνίδι γεμάτο δύναμη και πάθος. Φεύγουμε από την Κομοτηνή με βαθμολογικές απώλειες, οι οποίες προήλθαν λόγω της νευρικότητάς μας. Είχαμε νεύρα και τα πληρώσαμε. Μας έλλειπε η τελική πάσα και δεν χειριστήκαμε σωστά την υπεροχή μας στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr