Η Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας

24 Ιανουαρίου 201017:45

gyraih_kyriaΣύλλογος Εβριτών N.Ξάνθης – Θεατρική ομάδα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης, Πολιτιστικό Σωματείο “Η Συνάντηση”.

 

Στο Γκύλλεν, μια μικρή πόλη, οι κάτοικοι μετά από χρόνια οικονομικού μαρασμού ζουν εξαθλιωμένοι περιμένοντας ένα θαύμα. Η είδηση ότι η Κλαίρ Τσαχανασιάν, μια δισεκατομμυριούχος διεθνούς φήμης, επιστρέφει στην άσημη γενέτειρα της, τους γεμίζει ελπίδα και προσδοκία για καλύτερες μέρες με την πιθανότητα μιας σωτήριας δωρεάς. Ο παλιός νεανικός της έρωτας, ο Άλφρεντ Ιλλ αναλαμβάνει να ξυπνήσει την γενναιοδωρία της. Μαζί μ’ αυτό όμως, αποκαλύπτεται κι ένα ένοχο μυστικό. Τελικά η Γηραιά Κυρία αποφασίζει να δωρίσει 1 δισεκατομμύριο στην πόλη, αλλά υπό έναν όρο… Η πόλη θα βρεθεί ξαφνικά μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα και το παιχνίδι αρχίζει…  Ένα διαχρονικό αριστούργημα του σπουδαίου Ελβετού δραματουργού Φρήντριχ Ντύρρενματτ, ένα σκοτεινό παραμύθι όπου ο εφιάλτης εναλλάσσεται με το χιούμορ και η θλίψη με την καυστική ειρωνεία.

Σάββατο, 23/01 20:30

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

10 € (Δωρεάν για μαθητές και φοιτητές)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr