Χρώμα στην κρεβατοκάμαρα

23 Ιανουαρίου 201012:43

krevatokamaraΗ επιλογή του σωστού χρώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει πάντα να έχει σαν γνώμονα την δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας.

 

Φυσικά όταν πρόκειται για την κύρια κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, η επιλογή θα πρέπει να ικανοποιεί απόλυτα και τους δυο.

Λέγεται ότι μπορούμε να αντιληφθούμε τα χρώματα, ακόμα κι όταν τα μάτια μας είναι κλειστά, οπότε η επιλογή των χρωμάτων της κρεβατοκάμαρας θεωρείται μια από τις βασικότερες διακοσμητικές επιλογές στο σπίτι μας. Οι απαλές  αποχρώσεις, κατά κοινή ομολογία, είναι οι πλέον κατάλληλες για ξεκούραση και χαλάρωση

Το μπλε θεωρείται ότι είναι το χρώμα που συντελεί περισσότερο απ’ οποιοδήποτε άλλο χρώμα, για ένα καλό νυκτερινό ύπνο, δεδομένου ότι δημιουργεί την αίσθηση του διαστήματος και της επιβράδυνσης των κινήσεων, και λόγω αυτών των χαρακτηριστικών θεωρείται ότι είναι ένα ψυχρό χρώμα.

Οι καλύτερες λοιπόν επιλογές για μια κρεβατοκάμαρα ενηλίκων, είναι οι αποχρώσεις του μπλε (που εξαφανίζουν την αϋπνία) σε συνδυασμό με το κόκκινο (που αποπνέει πάθος και ρομαντισμό). Επιπλέον το μπλε συμβολίζει επίσης την έμπνευση, την αφοσίωση, την ειρήνη και την ηρεμία κι επομένως είναι το άριστο χρώμα που διευκολύνει την χαλάρωση και τον ύπνο.

Εάν εντούτοις έχετε ένα πρόβλημα να ξυπνήσετε από το βραδινό σας ύπνο,  οι αποχρώσεις του κίτρινου και της ώχρας είναι αυτές που θα ταίριαζαν στην κρεβατοκάμαρά σας, αφού παραπέμπουν καλύτερα στο ευχάριστο συναίσθημα της ανατολής του ήλιου. 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr