200 προσλήψεις στα ΕΚΑΒ, καμία στην ΑΜΘ

15 Νοεμβρίου 201411:19

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είναι λίγο πολύ κοινά σε όλα τα παραρτήματα –τομείς

Με σκοπό την άμεση δίκαιη και διαφανή επίλυση τους τα σωματεία του ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ του τομέα ΔΡΑΜΑΣ και του ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ πραγματοποιήσαμε συνάντηση στην οποία και αποφασίσαμε ομόφωνα την από κοινού οργάνωση και δρομολόγηση των προσπαθειών μας προκειμένου να αναδειχτούν στο εξής με δυνατότερη φωνή οι επιμέρους δυσλειτουργίες μας.

Ο στόχος μας για ενιαία γραμμή διεκδικήσεως θα έχει πάντα ως γνώμονα την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας .

Καμία πρόσληψη στην ΑΜΘ, 6 στην ιδιαίτερη πατρίδα του διοικητή!

Υπάρχει όμως και έντονο παρασκήνιο στην υπόθεση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο σημερινός διοικητής του ΕΚΑΒ ετοιμάζεται να αποχωρήσει καθώς πιθανότατα θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Ο διοικητής ο οποίος κατάγεται από την Λέσβο ακούγεται ότι στο μοίρασμα των 200 νέων εργαζομένων που θα απασχοληθούν στο ΕΚΑΒ έχει φροντίσει την εκλογική του περιφέρεια παρέχοντας 6 συνολικά διασώστες, 2 στην Καλλονή και 4 στην Μυτηλίνη προκαλώντας την έντονη δυσφορία των εργαζομένων στην ΑΜΘ που βάσει του οργανογράμματος δεν λαμβάνουν καμία θέση παρότι υπήρχε δέσμευση για τοποθέτηση 6 διασωστών στον Έβρο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr