Ο Γιάννης Αδαμαντίδης στην Ορφέως 20

5 Απριλίου 201023:00

adamantidis_2Ο Γιάννης Αδαμαντίδης θα φιλοξενείται στο Χώρο Προβολής «Ορφέως 20» από τις 17 Απριλίου, οπότε και πραγματοποιούντα τα εγκαίνια της Έκθεσης στις 19.30. Ο Θεσσαλονικός ζωγράφος θα εκθέσει τα έργα του μέχρι τις 5 Μαΐου.

Ποιος είναι ο Γιάννης Αδαμαντίδης:
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Με ελεύθερες σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία, στο Slade School of Fine Arts, UCL, έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε 10 ατομικές και πάνω από 30  ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Η.Π.Α.

Τεχνίτης της Δυναμικής Ζωγραφικής, της γρήγορης κίνησης χωρίς στερεοτυπία, απελευθερώνει το ένστικτό του και με πλούσια παλέτα δημιουργεί ένα καθαρά προσωπικό στυλ.

Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος, καθώς και της εικαστικής ομάδας Αθηνών “Art Studio EST”.

Ορφέως  20 Παλιά Πόλη Ξάνθης τηλ.6938204566     www.orfeos20art.blogspot.com

adamantidis_1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr