2 Γυμνάσιο Ξάνθης: Τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Γ΄ τάξης

20 Ιουνίου 202218:19

Την Τετάρτη  15 Ιουνίου 2022 μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης στον πολυχώρο του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Γ΄  τάξης.

Τους αποφοίτους αποχαιρέτησε η Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας κ. Έλενα Τάτσιου  η οποία τους παρότρυνε να κρατήσουν τις αξίες και τις πολύτιμες φιλίες που αποκόμισαν στα γυμνασιακά τους χρόνια και να νιώθουν υπερήφανοι για τη φοίτησή τους στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης.

Αν και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) υπήρξαν σοβαρές επιπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία, εντούτοις περάσαμε ωραίες στιγμές, τα παιδιά μας έμαθαν και μάθαμε, μεγάλωσαν και ωριμάσαν σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον αγάπης και αλληλοσεβασμού.

Στη συνέχεια έγινε μια σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές  τής Γ΄ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά λευκώματα στους αποφοίτους της Γ΄ Γυμνασίου, καθώς και αναμνηστικά φωτογραφικά άλμπουμ σε 15 αποφοίτους της Γ Γυμνασίου του προηγούμενου σχολικού έτους 2020-2021, τα οποία και ήταν μέλη της θεατρικής ομάδας του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+ με τίτλο Visualization of Emotions of Classical Drama.

Ακολούθησε ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα κι ένας πλούσιος μπουφές με χειροποίητα εδέσματα που επιμελήθηκαν γονείς των αποφοίτων μας τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια και την αισθητή παρουσία τους ως  αρωγός   σε κάθε μας προσπάθεια.

Κλείνοντας τόσο ο Σύλλογος Διδασκόντων όσο και η Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης απευθυνόμενοι με αίσθημα αγάπης και λύπης που αποχωριζόμαστε όλες και  όλους του αποφοίτους μας και  επιθυμούμε να γνωρίζετε πως εμείς οι δάσκαλοί σας, όπου κι αν βρισκόμαστε, θέλουμε να σας βλέπουμε να προοδεύετε, να προχωράτε μπροστά με τις αρχές της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης, που με λόγια και έργα σάς διδάξαμε, και να σας καμαρώνουμε. Σας αποχαιρετάμε με αγάπη, βέβαιοι πως με πολλούς από εσάς κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr