1ο Energy & Hubs #xanthi2019 – Συνέδριο για την Γεωθερμία

16 Απριλίου 201913:23

Ένας δημόσιος διάλογος για τη γεωθερμία, με τη μορφή συνεδρίου, που διοργανώνεται για πρώτη φορά τόσο στοχευμένα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 11 πμ στο ξενοδοχείο Elisso.

Πρόκειται για μία διοργάνωση του “Energy and Hubs”, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ViaDiplomacy, το οποίο ξεκίνησε φέτος να διοργανώνει δημόσιες συναντήσεις για τη θεματική της Ενέργειας σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Ηγουμενίτσα  και επιχειρεί να δώσει το έναυσμα για διάλογο και προβληματισμό για διάφορες παραμέτρους της αξιοποίησης της ενέργειας σε επίπεδο γεωπολιτικής, τοπικής ανάπτυξης και διαχείρισης από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο του δημόσιου αυτού διαλόγου για τη γεωθερμία, που διοργανώνεται στην Ξάνθη όχι τυχαία, εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τη δυναμική της αξιοποίησης αυτών των φυσικών πόρων, όχι μόνο σε επίπεδο παραγωγής, αλλά και τις προεκτάσεις σε επίπεδο διπλωματίας και γεωπολιτικής.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 231 0 703678.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr