Μ. Βαρβιτσιώτης: Όλοι στην Ευρώπη αναγνωρίζουν την επιτυχημένη αντίδραση της Ελλάδας απέναντι στον κορονοϊό

1 Απριλίου 202010:19

Για την έγκαιρη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του κορονοϊού, αλλά και για την ανάγκη να υπάρξει πανευρωπαϊκή αλληλεγγύη στη μάχη κατά του κορονοϊού μίλησε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στο Action24 και το Blue Sky.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που αποτελεί, όπως είπε, προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με καθολική αποδοχή από τους πολίτες και την αναγνώριση όλης της Ευρώπης. Πρόσθεσε, ακόμη, πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, ειδικά εν όψει του Πάσχα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για βαθιά κρίση ταυτότητας που βιώνει η Ευρώπη. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, αναφέρθηκε στην ανάγκη απέναντι στην πανευρωπαϊκή κρίση λόγω του κορονοϊού να υπάρξει μία έκφραση πανευρωπαϊκής αλληλεγγύης, σημειώνοντας τις προσπάθειες που γίνονται και από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την έκδοση ευρωομολόγου.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr