1979-2019 – Ο Σύλλογος των απανταχού Σταυροπουλιτών γιόρτασε στην Αθήνα τα 40 χρόνια ζωής

13 Ιανουαρίου 201923:07

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Αμαλία” στο Σύνταγμα,  ο Σύλλογος των Απανταχού Σταυροπουλιτών η Ευαγγελίστρια, γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του, σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Νίκη Πανούση, μίλησε για την Ιστορία του Συλλόγου και για τα προεδρία που τον κράτησαν, με την αμέριστη αγάπη όλων των Σταυροπουλιτών, ζωντανό, ακμαίο και δραστήριο, για 40 ολόκληρα χρόνια.

Η κα. Πανούση σημείωσε οτι,  το μέλλον του Συλλόγου προδιαγράφεται φωτεινό καθώς όλοι οι Σταυρουπολίτες ξέρουν να εργάζονται, να ενδιαφέρονται, να αγωνίζονται και να αγαπούν την πατρίδα τους μέσα από την ψυχή τους.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που ταξίδεψε,  αξημέρωτα,  προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωση,  στο χαιρετισμό του σημείωσε την ξεχωριστή θέση που έχει στην καρδιά του η Σταυρούπολη, με τις ανεξάντλητες φυσικές της ομορφιές και τους υπέροχους ανθρώπους της, για την κομβική σημασία στο Δήμο Ξάνθης που κατέχει η Σταυρούπολη,  συμπληρώνοντας με τρόπο μοναδικό το ανάγλυφο στην επισκεψιμότητα του Νομού Ξάνθης, τονίζοντας ότι,  το άρωμα της περιοχής και η διάθεση που αποπνέει ο τόπος,  με τους φιλόξενους και ζεστούς κατοίκους του, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας.

Η συγκίνηση όλων εμφανής, με τους απανταχού Σταυρουπολίτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της εκδήλωσης, με μουσική και τραγούδι, χορό και πειράγματα…..

και του χρόνου γεροί, δυνατοί, ακμαίοι και ευδιάθετοι…..

Δημοτικό Ραδιόφωνο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr