Με Δήμαρχο Ξάνθης η πίτα του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης

2 Φεβρουαρίου 201609:45

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, έκοψε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Η χορωδία του “κέντρου” γνωστή σε ολόκληρη την περιοχή, που αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που της δύνεται να παρουσιάσει τη δουλειά της για μία ακόμη φορά καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ δέχτηκε τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο από το Δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, όσο και από τον Πρόεδρο Ιορδάνη Χατζηεφαιμίδη.

Πειράγματα, στο εθιμοτυπικό πλαίσιο της περιοχής, ζεστή ατμόσφαιρα φιλοξενίας και επικοινωνίας από τους ορεινούς ανθρώπους της ευρύτερης Σταυρούπολης, θύμισες και διηγήσεις από περιστατικά του χειμώνα που είναι σαφώς εντονότερα στην περιοχή.

Ευχές για καλή χρονιά και ευκαιρίες για περισσότερες διηγήσεις, τις επόμενες φορές με τη θαλπωρή που προσφέρει το “τζάκι”, έδωσε ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που απ’ ότι φάνηκε επισκέπτεται συχνά και ιδιωτικά,  πολλούς οικισμούς της Σταυρούπολης.

Πηγή:΅Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης “Ομορφη Πόλη”

img_0087 img_0082

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr