Καμία σχέση με τo ISIS η Ελβετίδα που συνελήφθη στους Κήπους. Ενδοοικογενειακή διαφορά με αντικείμενο το παιδί !

8 Ιανουαρίου 201621:00

Διαψεύστηκε από τις εξελίξεις η υπόθεση της Ελβετίδας που συνελήφθη στους Κήπους και θεωρήθηκε ότι σχεδίαζε να ενταχθεί στον ISIS και αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ενδοοικονειακή διαφορά.

Μάλιστα, οι εξελίξεις των ημερών δείχνουν ότι μάλλον αποστροφή για το ισλάμ παρά οποιαδήποτε σχέση, έχει  η γυναίκα που σταμάτησαν οι αρχές στο Τελωνείο των Κήπων,από όπου επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία. Όπως αποκαλύπτεται πρόκειται για Ελβετίδα, η οποία παντρεύτηκε Αιγύπτιο, έκανε μαζί του παιδί και τον ακολούθησε στην πατρίδα του στην Αίγυπτο. Όμως εξαιτίας των ασφυκτικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν για την ίδια ως γυναίκα, στο γάμο της και, γενικότερα, στην κοινωνία της Αιγύπτου, αποφάσισε να πάρει το ηλικίας 4 ετών παιδί της και να εγκαταλείψει το σύζυγο και τη χώρα του.

Βέβαια, ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του επιχειρούσε να ενταχθεί στον ISIS και για το λόγο αυτό εκδόθηκε ένταλμα από την interpol. Η ίδια φαίνεται ότι επιχειρούσε να κρύψει τα ίχνη της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, περνώντας από την Ελλάδα στην Τουρκία αλλά τελικά έπεσε στα χέρια των αρχών.

Το δικαστήριο που έγινε στην Αλεξανδρούπολη έδωσε την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στο σύζυγό της ενώ πλέον η Ελβετίδα μητέρα, έχει αφεθεί ελεύθερη καθώς δεν εκκρεμεί κάποια κατηγορία σε βάρος της. Έτσι, η υπόθεση επανήλθε στις πραγματικές της διαστάσεις και, ειδικότερα, σε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη μιας διαπολιτισμικής οικογένειας. αΗ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr