To ΠΑΜΕ Ξάνθης για τις εξελίξεις στη βιομηχανία Ροδόπη

22 Δεκεμβρίου 201513:00

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον αγώνα του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης – ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις απολύσεις. Η νέα φάση στην οποία μπαίνει ο αγώνας, μετά την δέσμευση της εργοδοσίας για επαναπρόσληψη των απολυμένων που επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία τους και το σταμάτημα των απολύσεων, καθιστά ακόμα πιο αναγκαία την αλληλεγγύη με κάθε τρόπο των εργαζόμενων της Ξάνθης και συνολικά του ξανθιώτικου λαού μέχρι την ολοκλήρωση της νίκης του αγώνα του σωματείου.

Οι ταξικές δυνάμεις άμεσα θα θέσουν σε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς που έχουν εκπροσώπηση το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης προς το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης- ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ για την έμπρακτη στήριξη των απολυμένων μέχρι την επαναπρόσληψή τους. Ταυτόχρονα καλούμε και όλα τα εργατικά σωματεία να πράξουν το ίδιο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr