“Ο Γύρος του κόσμου με ένα ζευγάρι παπούτσια” από τη Ζωή Καρούτζου Φράγκου

20 Δεκεμβρίου 201501:59

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Οσελότος, ο “Γύρος του κόσμου με ένα ζευγάρι παπούτσια”

Ξεφυλλίστε μερικές σελίδες από το βιβλίο

Μπορεί ένα ζευγάρι παπούτσια να κάνει τον γύρο του κόσμου; Φυσικά μπορεί, με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων: της Ποπίτσας από την Ελλάδα, του Μελίτ από τη Συρία, του Τσάρλι από την Αυστραλία, του Κιμ από την Κίνα. Ένα έξυπνο και επίκαιρο παραμύθι που μας διδάσκει την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Γιατί στους καιρούς που ζούμε, ο δρόμος της ανθρωπιάς είναι ο μόνος που αξίζει να περπατηθεί.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

fragouΗ Ζωή Καρούτζου-Φράγκου ζει και εργάζεται στη Γλυφάδα Αττικής. Γέννημα Θεσσαλονίκης και θρέμμα της Κρήτης, με ρίζες από την ευρύτερη περιοχή της Πόλης, έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και φλογερή αγάπη για τον τόπο μας αλλά και για κάθε άνθρωπο που παλεύει εντίμως να βρει μια θέση στο φως. «Όλα τα παιδιά επιβάλλεται να έχουν ίσες ευκαιρίες», συνηθίζει να λέει, υποστηρίζοντας αυτή την άποψη και εμπράκτως στην καθημερινή ζωή. Με σπουδές ψυχολογίας, εργάζεται ως ειδική σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού εταιριών. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γεώργιο Καρούτζο και έχουν δύο παιδιά, τον Αγησίλαο και τη Μικέλλα, τον ήλιο και το φεγγάρι της ζωής της.

Συγγραφέας: Ζωή Καρούτζου-Φράγκου

Διάσταση: 24Χ22

Σελίδες: 36

Τιμή: 10 ευρώ

isbn: 978-960-564-308-9

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr