Η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για την απεργία της Πέμπτης

3 Δεκεμβρίου 201517:16

Στην ανακοίνωσή του για την κινητοποίηση της Πέμπτης, το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Με μαζική – μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία στις 10:30΄π.μ. Από τα χαράματα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συνέβαλαν στην επιτυχία της απεργίας σε Ε – VALUE, ΡΟΔΟΠΗ και Φοιτητική Λέσχη. Στη ΡΟΔΟΠΗ μετά τη χτεσινή 7η απόλυση οι εργαζόμενοι δώσανε αποφασιστική απάντηση με τη συμμετοχή τους στη σημερινή γενική απεργία. Αντίστοιχα και στην ΚΟΜΟΤΕΞ, όπου έχουμε συνεχείς απολύσεις εργαζομένων που δεν δέχτηκαν να υπογράψουν μείωση στις συμβάσεις τους.

Στην απεργιακή συγκέντρωση που πλαισιώθηκε από τους απεργούς ΚΟΜΟΤΕΞ, ΡΟΔΟΠΗΣ, Φοιτητικής Λέσχης, και άλλων κλάδων χαιρετισμό έκανε ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Γ. Βουζαράς. Ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Κώστα Βογιατζή, μέλος της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ και εκπρόσωπο των ταξικών δυνάμεων στο Δ.Σ. του ΕΚΞ.

Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία σε ΡΟΔΟΠΗ – ΚΟΜΟΤΕΞ αλλά και σε όποιον άλλο εργασιακό χώρο χρειαστεί, αλλά και ενάντια στην προσπάθεια κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΞΑΝΘΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 3-12-15 (1)(1)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr