12χρονος και 13χρονος έκλεβαν δίκυκλα στην Ορεστιάδα !

15 Ιανουαρίου 201615:30

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων, που διαπράχθηκαν, το Δεκέμβριο του 2015 και αρχές Ιανουαρίου του 2016, στην πόλη της Ορεστιάδας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 13 και 12 ετών, για κλοπές. Ειδικότερα, την 13-1-2016 το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, εντόπισαν στην κατοχή των δραστών ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει την 9-1-2016, από την Ορεστιάδα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από την πόλη της Ορεστιάδας ακόμη δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα.  Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr