dentro_eyxon_kali

1.267 ευρώ συγκέντρωσε το “Δέντρο των Ευχών”.

20 Δεκεμβρίου 201008:09

dentro_eyxon_kaliΜε απόλυτη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά, την Τρίτη στη σειρά, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία με το “Δέντρο των ευχών» από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης.

«Ένα αστέρι… μια ευχή… μια ελπίδα…» ήταν το σύνθημα και της φετινής προσπάθειας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τροφίμων για τους ξανθιώτες που για διάφορους λόγους χρειάζονται  βοήθεια.

Η μεγάλη προσπάθεια προσφοράς και αγάπης µε την ονομασία  «Το Δέντρο των Ευχών» συγκέντρωσε 1.267 ΕΥΡΩ, με τα οποία θα αγοραστούν  τρόφιμα σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ., που έχει αναλάβει και την ευθύνη για τη διανομή ολοκληρώθηκε στην Κεντρική Πλατεία από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ξάνθης. Το δέντρο στολίστηκε με αρκετά αστέρια με ευχές και συγκεντρώθηκε από τους το ποσό των 1

Όπως αναφέρει σε Δελτίο Τύπου, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης,  «θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά  τα Μέσα Ενημέρωσης για την βοήθεια τους, τους Συλλόγους: ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ, ΑΝΟΙΞΗ, ΒΑΤΡΑΧΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΦΝΩΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, και όλους τους συμπολίτες μας που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια για να χαρίσουμε  μια ελπίδα σε όσους έχουν ανάγκη.»

dentro_eyxon_2

dentro_eyxon_gouma

dentro_eyxon_1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr