agrotes20nestos202

Κλειστός από 12.00 – 1.30 θα μένει ο Νέστος από αγρότες

26 Ιανουαρίου 201015:53

agrotes20nestos202Αλλαγή στις ώρες που πραγματοποιείται αποκλεισμός του Νέστου, προέκυψε μετά από απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών που συμμετέχουν στις Κινητοποιήσεις.

 

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση από την Τρίτη ισχύει αποκλεισμός από τις 12 μέχρι τη 1.30 καθημερινά και σταματά ο δεύτερος αποκλεισμός.

Σε ότι αφορά στη συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις αυτή παραμένει ένα ζητούμενο για τους αγρότες της περιοχής καθώς η περιορισμένη συμμετοχή δεν δίνει τη δυνατότητα, εκ των πραγμάτων, στη συντονιστική επιτροπή για να συνεχίσει ή να εντείνει τις κινητοποιήσεις, εφόσον , δεν υπάρχει μαζική συμμετοχή.

Τέλος, σε ότι αφορά στο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων των αγροτών με την Υπουργό καθώς επίσης και για το διάλογο που ξεκίνησε στο Ζάππειο, ο Πρόεδρος της συντονιστικής Επιτροπής της Ξάνθης Κώστας Δαλάτσης μιλώντας στο XanthiPress.gr σημείωσε ότι οι αγρότες της περιοχής αναμένουν να έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση από τους συντονιστές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr