12 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στο νομό Καβάλας

29 Ιουλίου 201815:01

Συνελήφθησαν  στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Καβάλας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων των Τμημάτων Ασφάλειας Ξάνθης και Δράμας, οχτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας 42, 33, 33, 30, 28, 27 (άντρες), 42, 21  (γυναίκες) ετών και τέσσερις (4) αλλοδαποί, 40, 29 (άντρες), 38, 27 (γυναίκες) ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών. 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία συσκευασία και ένα πλαστικό φιαλίδιο, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων καθώς επίσης κατείχε 4 ναρκωτικά δισκία. 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο ένας 33χρονος, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 42χρονη, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Στην τέταρτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο 33χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην πέμπτη περίπτωση, συνελήφθη η 38χρονη, διότι κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην έκτη περίπτωση, συνελήφθη η 27χρονη, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μία συσκευασία μικροποσότητα ναρκωτική ουσίας MDMA και τρία (3) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Στην έβδομη περίπτωση, συνελήφθη ο 42χρονος, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην όγδοη περίπτωση, συνελήφθη επίσης ο 29χρονος, διότι κατείχε ένα ναρκωτικό δισκίο.

Στην ένατη περίπτωση, συνελήφθη ο 28χρονός, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 5,1 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Στη δέκατη περίπτωση, συνελήφθη η 21χρονη, διότι κατείχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Στην ενδέκατη περίπτωση, συνελήφθη ο 30χρονος, διότι κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστη κάνναβη.

Στη δωδέκατη  περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι εντοπίστηκε στην κατοχή του τέσσερα (4) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβης.

Κατασχέθηκαν όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr