Αρκετός κόσμος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: Ρομπόλης και Σκορίνης για την παραγωγική ανασυγκρότηση

8 Νοεμβρίου 201411:38

Εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

2014-11-07 19.47.52-1Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Καθηγητής του Παντείου Σάββας Ρομπόλης και το μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΒΒΕΕ Νίκος Σκορίνης. Παρόντες ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, και αρκετός κόσμος, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλοσωρίζοντας τους παρισταμένους ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου έκανε μια αναφορά στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με το νέο μνημόνιο και ανέφερε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να παρουσιάσει τις θέσεις του για τους αυτοαπασχολούμενους και την ανάπτυξη, καλοσωρίζοντας τους καλεσμένους.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής του Νομού έκανε λόγο για την ανάγκη να ακούσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους μικρομεσαίους της περιοχής και να παρουσιάσει τις θέσεις του και το πρόγραμμά του για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Ρομπόλης: Σε τρεις φάσεις η παραγωγική ανασυγκρότηση

2014-11-07 19.47.37Ο Σάββας Ρομπόλης, μιλώντας για την κατάσταση στην πραγματική οικονομία, την ανεργία και την ανθρωπιστική κρίση που πλήττει τη χώρα, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς εξελίξεις που θα ακολούθηγσε, βασίζεται σε τρεις φάσεις:

Η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ που θα προκαλέσει μια σειρά από θετικές επιπτώσεις, η διάχυση της ρευστότητας ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις δημόσιες επενδύσεις και, τέλος, ο σχεδιασμός ενός προγράμματος περιφερειακής ανάπτυξης για την επιλογή επιμέρους κλάδων ανά περιφέρειας.

 Σκορίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο κόμμα με ρεαλιστικό πρόγραμμα

2014-11-07 19.47.05Από την πλευρά του ο Νίκος Σκορίνης, ανέφερε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα, λέγοντας πως «το μοναδικό κόμμα που έχει πρόγραμμα για την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξης είναι οι ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε, για τη διαφυγή από την απίστευτη κρίση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται να δώσει λύσεις για προβλήματα όπως τα κόκκινα δάνεια, ο αποκλεισμός σχεδόν του μισού πληθυσμού από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα χρέη προς το Δημόσιο, λέγοντας ότι το χρέος των ιδιωτών μετά από 4 χρόνια μνημονίου υπάρχει μεγάλο ιδιωτικός χρέος και προβληματικό ασφαλιστικό σύστημα, ξεκινώντας το διάλογο από τις Περιφέρειες, για την όσμωση με τους πολίτες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr