115 Ξανθιώτες Αιμοδότες βραβεύονται σε ειδική εκδήλωση

25 Απριλίου 201708:28

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» , θα θεωρούσε ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή την παρουσία σας την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30μμ. στην εκδήλωση –βράβευση των Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια που αποδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο 4οχιλ.Ξάνθης-Πόρτο Λάγος και θα βραβευτούν 115 Ξανθιώτες Αιμοδότες με τα προβλεπόμενα από το Νόμο χάλκινα και αργυρά αριστεία αλλά και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία και επαίνους του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου.

 Όσοι αιμοδότες-μέλη μας θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν επιπλέον προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου αλλά και

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης                                       Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2017 στις 12, 13 και 14 Μαΐου το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

 

  • Παρασκευή  12 Μαΐουβραβεύσεις 115 Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου μας στο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ». Επίσης θα δοθούν υποτροφίες σε πέντε αριστεύσαντες μαθητές οι γονείς των οποίων είναι εθελοντές αιμοδότες μέλη της «ΑΓΑΠΗΣ».
  • Σάββατο 13 Μαΐου – Κεντρική Πλατεία Ξάνθης – Ξάνθη 10:00 – 13:00.

 

α. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία με τις συμμετοχές του  1ου, 2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης και του Συλλόγου Παιδιών ΑΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ».

β. Εθελοντική Αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με την   συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης μας για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ.

  1.  Κυριακή 14 Μαΐου – Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνη του Γηροκομείου Ξάνθης    

    07:00 – 10:00. Αρτοκλασία και Μνημόσυνο Αγάπης  υπέρ Υγείας και εις μνήμη    

    των εθελοντών αιμοδοτών-μελών του φορέα μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr