«10ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα»- Συνέντευξη Τύπου

30 Ιουνίου 201815:20

-Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Γήπεδο Α.Ο.Ξάνθης, στα πλαίσια του 10ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος, θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», λόγω της αστάθειας που παρουσιάζει ο καιρός αυτό το διάστημα.

Με συντονίστρια τη Μαρία Παπαδοπούλου,  οι διοργανωτές παρέθεσαν Συνέντευξη τύπου για το 10οΠανθρακικό Αντάμωμα στην Ξάνθη, ένα υπερθέαμα, με πανηγυρικό και πρωτότυπο χαρακτήρα που ενώνει  τους Θρακιώτες, από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, στη φιλόξενη Ξάνθη, από σήμερα,  29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης κ. Πασχάλης Λύρατζης, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, αντιδήμαρχος κα. Αλεξία Γκιρτζίκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων κ. Ελευθέριος χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης κ. Απόστολος Πολυμένης, μίλησαν για την ιδέα του ανταμώματος, για την υλοποίηση και τη στήριξη του Δήμου Ξάνθης σε ένα πλαίσιο συνεργασίας τόσο με την Περιφέρεια όσο και με ολόκληρη την κοινωνία σε επίπεδο εθελοντισμού και διατήρησης των ηθών και των εθίμων της περιοχής.

2.000 χορευτές, Θρακιώτικοι Σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανταμώνουν στην πόλη μας και υπενθυμίζουν την ιστορία και τις παραδόσεις τους.

Το Αντάμωμα διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το σύλλογο Εβριτών Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr