10ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα – 2000 χορευτές στην Ξάνθη

14 Ιουνίου 201818:08

Ένα υπερθέαμα, με πανηγυρικό και πρωτότυπο χαρακτήρα που θα ενώσει τους Θρακιώτες, από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, στη φιλόξενη Ξάνθη, ετοιμάζουν οι διοργανωτές ενόψει του 10ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

2.000 χορευτές, Θρακιώτικοι Σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανταμώνουν στην πόλη μας και υπενθυμίζουν την ιστορία και τις παραδόσεις τους.

Το Αντάμωμα διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το σύλλογο Εβριτών Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης κ. Απόστολος Πολυμένης, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, αναφέρθηκε στις πρωτοτυπίες της διοργάνωσης που φιλοξενεί η Ξάνθη – σ.σ.: αναλυτικά το πρόγραμμα σε χθεσινή ανάρτηση της ιστοσελίδας του δημοτικού ραδιοφώνου- και απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση σε όλους τους συλλόγους της Ξάνθης και σε όποιον συμπολίτη το επιθυμεί, να βοηθήσει ως συνοδός των χορευτικών συγκροτημάτων, δηλώνοντας εθελοντής στην σελίδα του συλλόγου. Εκεί υπάρχει ηλεκτρονική φόρμα, την οποία μπορούν να συμπληρώνουν οι συμπολίτες και να εντάσσονται στο δίκτυο εθελοντών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν.Ξάνθης κ. Ελένη Χατζηγεωργίου, με παρέμβαση της την ώρα της συνέντευξης, δήλωσε ότι ο Σύλλογος Κυπρίων τίθεται στη διάθεση του Συλλόγου Εβριτών.

Ακούστε τη συνέντευξη και όσοι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, επικοινωνήστε με το Σύλλογο Εβριτών ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Περισσότερες πληροφορίες στη συνέντευξη που ακολουθεί.

radio899.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr