100 χρόνια ελεύθερης Ξάνθης – Πετυχημένη η πρωτοβουλία του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης

14 Δεκεμβρίου 201912:37
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 η η επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ξάνθης “100 Χρόνια Ξάνθη : από τα χάνια στα ξενοδοχεία”.
Στην εκδήλωσε συμμετείχε ενεργά το σύνολο των μελών του Συλλόγου, γνωστοί, δραστήριοι κι επιτυχημένοι ξενοδόχοι του νομού, τους οποίους τίμησαν θεσμικοί εκπρόσωποι και το κοινό της Ξάνθης, σε ένδειξη της συμβολής της αξίας των ποιοτικών υπηρεσιών του ξενοδοχειακού κλάδου στην ενδυνάμωση της τουριστικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. 
 
Την εκδήλωση “έντυσε” μουσικά με το σαξόφωνό του ένας ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης ενώ ο Σύλλογος ευχήθηκε καλές γιορτές δωρίζοντας σε όλους του παρεβρισκόμενους από ένα γούρι για τη νέα χρονιά.
Ηχηρή θεσμική απουσία από την σημαντική για την τοπική οικονομία και άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό εκδήλωση, αυτή του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος προτίμησε να μεταβεί σε άλλη διοργάνωση εκτός νομού.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr