10 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Αγωνία μέχρι το 2015 !

23 Σεπτεμβρίου 201418:00

Απλήρωτοι από το Νοέμβριο του 2013 παραμένουν οι εργαζόμενοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, όπως επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές. Όπως είναι γνωστό, το Κέντρο από το 2015 θα μετατραπεί σε νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και η λειτουργία του θα καλύπτεται από το Δημόσιο, όμως η κατάσταση για τους εργαζόμενους μέχρι τότε παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ψυχολογικού Κέντρου Κώστας Γιουβαντζίκ επιβεβαιώνει την κατάσταση και σημειώνει ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Χαρακτήρισε την κατάσταση απαράδεκτη, παρότι όπως σημείωσε, ο Μητροπολίτης και το Δ.Σ. καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να λύσουν το πρόβλημα.

Παράλληλα, όμως, εξήρε τη στάση των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς να αμείβονται και ανέφερε ότι ελάχιστα θα ήταν διατεθειμένοι να περάσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, αυτό που βιώνουν οι εργαζόμενοι του Ψυχολογικού.

Οι γονείς στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων, που αγωνίζονται όπως αναφέρουν, για να διατηρήσουν ανοιχτό το Ψυχολογικό Κέντρο. Πρόκειται μόλις για 9 άτομα που καλύπτουν την πλήρη λειτουργία του Κέντρου, το οποίο εκτός των άλλων, λειτουργει΄ως οικοτροφείο τις 5 μέρες της εβδομάδας.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr